Android Webmaker и официјално е достапна на Google Play. Мобилната апликација на Mozilla, која веќе неколку години е достапна како веб верзија, е едноставна развојна алатка која на сите корисници на Android ќе им овозможи да креираат содржини кои се достапни од било кој уред со прелистувач. Целта на алатката е да овозможи креирање содржини […]

Прочитај повеќе