Ниту е-спортистите нема да можат да користитат допинг, неодамна објави Electronic Sports League, а оваа недела ги објавија и сите супстанции кои ќе бидат забранети при учествување на официјалните натпревари. На листата се наоѓаат сите забранети супстаници кои важат за нелегални и за останатите професионални спортисти. За дел од лековите кои се издаваат со рецепти […]

Прочитај повеќе