Прилепската академија Микросам организира конкурс за бесплатна обука за програмирање во С++ и линеарни трансформации. Курсот е закажан за 14-ти октомври и ќе се спроведува во наредните четири месеци. Предавањата во текот на курсот ќе ги држат универзитетски професори и искусни инженери. Микросам вели дека на учесниците ќе им обезбеди услови за посетување на курсот, […]

Прочитај повеќе

Прилепската Академија Микросам организира конкурс за бесплатен курс за инженерски помошници во машинството. Курсот ќе започне на 21 септември и ќе се спроведува 4 месеци. Ќе се изучуваат следните предмети: инженерска математика и физика; структурна анализа; техничко цртање и моделирање; и машински елементи. Предавањата во текот на курсот ќе ги држат универзитетски професори и искусни […]

Прочитај повеќе