(Ова е гостински пост на Емир Слезовиќ, ко-организатор на Funky CoWorking Friday, настан кој ја промовира coworking културата во Македонија. Постот е првично објавен на Medium, и реобјавен со негова дозвола) Често се збори за важноста на вмрежувањето и запознавањето на луѓе. Воспоставување контакти со луѓе и размена на бизнис картички со надеж за идна […]

Прочитај повеќе

Enterprise Europe Network Македонија го најавува Go International – ICT Brokerage Event 2015, еднодневен меѓународен настан за вмрежување на фирми од областа на информационите технологии. Целта на настанот е претставување на потенцијалите на македонските ИКТ фирми и остварување контакти за деловна и технолошка соработка со компании од регионот. Go International – ICT Brokerage Event 2015 […]

Прочитај повеќе