Travelex објави апликација која ќе им препорача на корисниците колкав буџет им е потребен за патување на некоја туристичка дестинација. Travelex Money App е едноставна за користење – се што треба да внесе корисникот е бројот на членови на семејството, времетраење на патувањето и неговата потрошувачка навика, односно дали троши помалку или повеќе. Понатаму врз […]

Прочитај повеќе