SlidenJoy е интересен нов уред кој овозможува проширување на екранот на лаптоп компјутер. Поголе екран, велат основачите, значи и поголема продуктивност. SlidenJoy се прицврстува на задната страна од веќе постоечкиот монитор на лаптопот, а одлево и оддесно се извлекуваат два дополнителни екрани кои би можеле значително да ја олеснат работата на дел од корисниците, иако […]

Прочитај повеќе