Facebook прави мала, но симболична промена во една од иконите по кој сервисот е препознатлив. Станува збор за „додаи пријател“ иконата која доколку внимателно сте ја разгледувале ќе забележавте дека композиција од две силуети машка и женска, но машката е прва и поголема. Новите икоони веќе се достапни на друштвената мрежа и на останатите продукти […]

Прочитај повеќе