Безжично управување на уредите од домот е победник на Business Wall of Fame Macedonia. Интернационалниот натпреварот е организиран од Deutsche Telekom, односно локалниот од Maкедонски Телеком, и има за цел да ги промовира иновативните решенија за Интернет на нештата. Побеникот BCON Wireless Socket на SMD Smart Electronics е всушност паметен штекер, или подобро кажано додаток […]

Прочитај повеќе