PageCloud е нов сервис кој може да го поремети веб-дизајнерскиот свет. Сервисот беше презентаран на TechCrunch Disrupt и е еден од финалистите кои се во трка за главната награда, а се работи за технологијата кој преку облак нуди едноставно креирање и промени на сајтови. PageCloud овозможува едностави промени и креирање на нови веб страни преку […]

Прочитај повеќе