(Ова е првиот текст од серијалот на тема ИТ Кариера во .мк општеството кој ќе ви помогне да ја пронајдете и добиете вистинската ИТ позиција за вас.) Сте го слушнале милион пати, портфолиото е најглавната алатка која ја имате против илјадниците кандидати како вас. Она што мора да се запамети е дека портфолиото дури и […]

Прочитај повеќе

PageCloud е нов сервис кој може да го поремети веб-дизајнерскиот свет. Сервисот беше презентаран на TechCrunch Disrupt и е еден од финалистите кои се во трка за главната награда, а се работи за технологијата кој преку облак нуди едноставно креирање и промени на сајтови. PageCloud овозможува едностави промени и креирање на нови веб страни преку […]

Прочитај повеќе