Во рамките на City 2011 Technology Conference која се одржува во Њујорк, Blizzard го објави својот тригодишен план најавувајќи дела до 2014 година може да очекуваме 6 нови игри, односно експанзии. Експанзиите кои ќе излезат ќе бидат за Starcraft II и петтата надградба на World of Warcraft. Според најавата Starcraft II ќе биде трилогија а вториот […]

Прочитај повеќе