Ако можете било што да посакате на работното место, што би било тоа? Ова прашање си го поставуваме секој пат кога изнаоѓаме нови начини да им покажеме на нашите вработени колку Симфони Солушнс ги цени нивниот труд и работа секојдневно. На што мислите? Како можеме да ви го направиме искуството со Симфони посебно? Што е […]

Прочитај повеќе

Летни одмори, кој има време за тоа? Дигиталните патувања низ целиот свет знаат да бидат еднакво возбудливи, особено доколку се во форма на селфи. Шега на страна, нема ништо лошо доколку навистина сакате да отпатувате низ целиот свет од комфорот на вашиот дом. За таква ситуација, меѓутоа, потребно е да ја искористите новата Showcase алатка […]

Прочитај повеќе

Дали знаевте дека во зависност од тоа кога ќе си легнете, можете да се разбудите во планираното време одморни или исклучително нерасположени. Таквото нешто зависи од 90 минутното правило, според кое треба да се разбудите на крајот од циклусот на спиење, а не измеѓу, кога веќе длабоко спиете… Sleeptime е веб сајт кој бара од […]

Прочитај повеќе

Travelex објави апликација која ќе им препорача на корисниците колкав буџет им е потребен за патување на некоја туристичка дестинација. Travelex Money App е едноставна за користење – се што треба да внесе корисникот е бројот на членови на семејството, времетраење на патувањето и неговата потрошувачка навика, односно дали троши помалку или повеќе. Понатаму врз […]

Прочитај повеќе

Доколку сè уште не сте одлучиле или немате идеја каде да одите на одмор, македонскиот сервис Ајде на одмор, може значително да ви помогне во изборот. Сервисот функционира веќе четири години и соработува со петнаесетина туристички агенции, но тоа што е ново кај нив е што започнаа со онлајн букинг и плаќање. Ајде на одмор […]

Прочитај повеќе

Луксузниот хотел Villa Stéphanie во Германија на листата на своите услуги за гостите додаде прекинувач за интернет. Прекинувачот не само што го исклучува бежичниот интернет, туку вклучува Фарадеев кафез околу собите кој го блокира околниот бежичен интернет, а ѕидовите на собите се обложени со специјален материјал кој блокире 96 отсто од околните Wi-Fi мрежи, пишува […]

Прочитај повеќе