Луксузниот хотел Villa Stéphanie во Германија на листата на своите услуги за гостите додаде прекинувач за интернет. Прекинувачот не само што го исклучува бежичниот интернет, туку вклучува Фарадеев кафез околу собите кој го блокира околниот бежичен интернет, а ѕидовите на собите се обложени со специјален материјал кој блокире 96 отсто од околните Wi-Fi мрежи, пишува […]

Прочитај повеќе