Неподносливоста и тензиите помеѓу таксистите и возачите на Uber во Париз ескалираа во насилни протести. Превртени и запалени Uber возила, блокади на улиците, запалени автомобилски гуми, малтретирани возачи на Uber се само дел од инцидентите што се случуваат во главниот град на Франција. „Се соочуваме со постојана провокација од Uber на која може да има […]

Прочитај повеќе