Со News Lab Google ќе започне соработка со новинарите, репортерите, но и сите кои сакаат да помогнат во креаирање на новите медиуми кои ќе го користат Интернетот како релевантен извор на информации. Алатките кои им се на располагање на новинарите како Maps, YouTube, Fusion Tables, Fusion Tables и пребарувачот овозможуваат поквалитетно известување, а од компанијата […]

Прочитај повеќе