Spotify, Citymapper, Impossible.com и хрватскиот BellaBeat се прогласени за најдобрите стартапи на Europas Awards 2015 во Лондон. Стартапите добија повеќе награди во различни категории, но се чини дека најголем победник е европската стартап сцена која може да се пофали со ИТ компании што можат да им конкурираат на тие од Силициумската Долина. Spotify ја освои […]

Прочитај повеќе