Најголемиот сервис за стрим на музика размислува да презентра хардвер. Spotify има закажано настан за 24 април и тогаш ќе дознаеме за што точно ќе станува збор. Сепак најверојатно станува збор за хардвер кој ќе биде стрим радио за автомобил, пренесе Verge. Ова и не е најлудата идеја. Компанијата има куп, ама баш куп музика, па […]

Прочитај повеќе

Amazon додаде два нови уреди, Tap и Dot, на Echo серијата на производи. Двата уреди се со речиси со идентична функционалност како Echo, звучникот кој се контролира со глас, но се разликуваат во намената. Тap е преносна верзија на Echo, a Dot е помала верзија која доаѓа со можност за приклучување на звучник по избор, […]

Прочитај повеќе

Devialet Phantom е звучник кој освен по моќноста од конкуренцијата се разликува и по уникатниот дизајн. Наместо стандарниот изглед на коцкасти пакувања, Devialet Phantom доаѓа во многу покул позаболено куќиште. Изгледот не ја намалува функционалноста и моќноста на овој футуристички звучник, кој доаѓа во две верзии – 3000W со јачина до 105db и верзија од […]

Прочитај повеќе