Devialet Phantom е звучник кој освен по моќноста од конкуренцијата се разликува и по уникатниот дизајн. Наместо стандарниот изглед на коцкасти пакувања, Devialet Phantom доаѓа во многу покул позаболено куќиште. Изгледот не ја намалува функционалноста и моќноста на овој футуристички звучник, кој доаѓа во две верзии – 3000W со јачина до 105db и верзија од […]

Прочитај повеќе