LinkedIn најави посериозно ангажирање околу Pulse, апликација за iOS и Android која се фокусира на информции и вести од индустријата која корисникот најмногу го интересира – онаа во која има професионален ангажман. Pulse е дел од LinkedIn веќе пет години, но до сега сметаа дека мобилните платформи не се потполно прилагодени за вести. Сепак напредокот […]

Прочитај повеќе