Најдобриот македонски DotA 2 играч, Мартин Саздов – Сакса, ќе биде дел од тимот на Digital Chaos за турнирот ESL One во Манила. Digital Chaos ќе тренира за турнирите во САД, на кои доколку победи ќе се квалификува како претставник на САД. Доколку успеат да се пласират, финалето на турнирот ќе се одржи во Манила, […]

Прочитај повеќе

Ако сте имале сомнежи дека македонските гејмери ги бива во игри, тогаш емисијата за игри GG.mk ви го претставува Мартин Саздов, познат како Saksa, кој го има најголемиот MMR (matchmaking rating) во целиот свет. Saksa е еден од најдобрите играчи во DotA 2 во светот, и тоа што е неверојатно е што има само 20 […]

Прочитај повеќе