Прво со телевизиското шоу Firefly, потоа со Castle и на крај со феноменалниот допринес во играта Destiny 2, Нејтн успеа да се истакне како еден од најхаризматичните и најдуховитите актери. Веќе некое време, фановите на Uncharted серијал скоро едногласно и без никаков отпор го изгласаа Нејтан Филон како идеалниот актер за филм заснован на овој […]

Прочитај повеќе

За разлика од Microsoft кој презентираше микс на хардвер и видеоигри, Sony на годинешниот Е3 главно беше фокусиран на игрите, што и не е лошо особено доколку во презентацијата имате игри како Last Guardian, No Man’s Sky, Destiny, Final Fantasy, Call of Duty, Uncharted и уште куп други. Недостатокот на информации за Project Morpheus, сетот […]

Прочитај повеќе