За разлика од Microsoft кој презентираше микс на хардвер и видеоигри, Sony на годинешниот Е3 главно беше фокусиран на игрите, што и не е лошо особено доколку во презентацијата имате игри како Last Guardian, No Man’s Sky, Destiny, Final Fantasy, Call of Duty, Uncharted и уште куп други. Недостатокот на информации за Project Morpheus, сетот […]

Прочитај повеќе