Reddit започна да ги имплементира своите нови и строги правила за однесување со затварање на пет свои форуми. Први зафатени со забрана се „Fat People Hate“ подфорумот, но и повеќе слични кои може да се вбројат под говор на омраза, јави BBC. Подфорумот r/fatpeoplehate имаше над 5.000 посетители и беше најактивниот од затворените. Најголем дел […]

Прочитај повеќе