Investor Day Central and Eastern Europe 2011: Internet Technologies & Innovations се одржува на 25 и 26 октомври во Киев, Украина, и е еден од поголемите ИТ конференции во регионот. На настанот, кој се состои од натпревар за стартапи, претставувања на проекти и дискусија, ќе има и предавања од бројни еминентни ИТ инвеститори и иноватори, […]

Прочитај повеќе