Краторите на Popcorn Time направија и своевидна модификација на апликацијата, и од сервис за стримање пиратски филмови, направијс сервис за порно филмови – Porn Time. Слично како и оригиналната апликација и оваа овозможува директно следење на содржина, преку стрим од торенти, само што овој пат станува збор за сексуално-експлицитна содржина, како што кажува и името. […]

Прочитај повеќе