Хала на славните за видео игри е креирана во Strong музејот во Рочестер, Њујорк. Минатата недела беше додадена и првата класа на видеоигри во музејот, покрај легендарни наслови на кои со задоволство се потсетуваме, во првите игри во хала на славните има игри кои и денес се едни од најактуелните. Еве ги видеоигрите кои први […]

Прочитај повеќе