Неодамна напишавме дека PayPal на својот сајт ја додаде Македонија во земјите за можни префрлувања на пари, што даде надеж дека, ете, конечно после неколку години чекање, ќе добиеме сервис за лесно плаќање и префрлување на пари. Но, според PayPal, односно според корисниците кои добиле имејл од PayPal, сервисот НЕ доаѓа во Македонија. „Во благодариме […]

Прочитај повеќе