Погодете ја вистинската боја и проверете го вашиот фокус и рефлекси… ова е описот на Android апликацијата Coloro, создадена од Бојан Прцуловски. Предизвикот во играта е да ја погодите вистинската боја на зборот на екранот, иако зборот е името на некоја друга боја. На пример, ако во кругот пишува Yellow, а бојата на текстот е […]

Прочитај повеќе

Ispovedaj.se е македонска друштвена мрежа каде може анонимно да споделите тајна. Иако основачот Бојан Прцуловски вели дека сервисот е достапен за сите „да бидат искрени и да добијат поддршка од другите“, сепак факт е дека исповедите доаѓаат најмногу од емотивните тинејџери чиј идентитет е скриен зад само IP адресата. Лични информации не споделуваат, освен ако […]

Прочитај повеќе