Dodge Hero е нова македонска игра за Android, направена од двајца средношколци што не сакаат да ги именуваме. Можеби се кријат бидејќи нивната игра ќе ве изнервира. Dodge Hero има многу едноставен гејмплеј. Се вртите во круг и се што треба да направите е да кликнете на екранот за да ги избегнете препреките. Но, играта […]

Прочитај повеќе