Тања Вукобрат е македонска илустраторка, a љубителите и креаторите на видеоигри најверојатно ја препознаваат од последниот Global Game Jam, каде оваа година беше илустратор во тимот кој ја освои првата награда. Покрај цртањето, Тања е фан на видеоигрите, па освен во нивниото илустрирање дел од времето поминува играјќи ги. Таа во иднина планира да направи […]

Прочитај повеќе