Periscope на Twitter сега е достапен и за Android. Апликацијата која стартуваше во март како конкурент на Meerkat, овозможува стримање на видео во живо, како еден нов начин на комуникација. Ако пример не ви беа доволни 140 карактери, тогаш видеото сигурно ќе заврши работа да пренесете порака до пријателите, пример како е на некоја журка, […]

Прочитај повеќе