Позади гимназијата Јосип Броз Тито во Скопје, се отвара нов деловен простор во кој стартапи, фриленсери и креативци ќе можат да работат. Coffice е нов co-working простор, основан од Даниела Милошеска од Bastet Noir која вели дека сака да креира заедница на стартапи кои ќе можат да соработуваат во поевтин заеднички простор, наместо да изнајмуваат […]

Прочитај повеќе

На нов Startup Grind Skope, закажан за 3-ти јуни од 18 часот, гостува Даниела Милошеска, основач на дизајнерската продавница Bastet Noir. Даниела не беше избрана случајно, туку доаѓа да го прослави Female Founders Month, односно месецот на девојки-претприемачи кои успеваат во предоминантниот машки свет. Даниела го започна својот стартап пред две години, и веќе успева […]

Прочитај повеќе