Во понеделник, 25-ти мај во M6 Educational Center во Скопје ќе гостува Крис Бури, директор на US Market Access Center и партнер во Fenox Venture Capital. Г. Бури гостува на покана на NewMen’s Business Accelerator, за да го сподели своето искуство за како е да се работи во култната Силициумска долина. Според нив, компании кои […]

Прочитај повеќе