Препукувањето помеѓу политичките партии достигнува најниско можно ниво во Македонија, во период кога прв пат по неколку години имаме дискусија помеѓу партиските лидери, во посредство на меѓународната заедница. Но, додека лидерите седат очи-во-очи во Стразбург, нивните следбеници престанаа да разговараат едни со други, кампуваат во различни паркови, си читаат „наши“ и „ваши“ медиуми, и сега […]

Прочитај повеќе