Сите Google ентузијасти се поканети на заедничко гледање на Google I/O Extended и дружење во просториите на Web Factory. Настанот ќе се одржи на 18 мај, a започнува во 18:00 часот со запзнавање на посетителите. Потоа следи гледање на главната презентација од конференцијата на Google, средување на впечатоците и дискусиja. Во зависност од интересот можеби […]

Прочитај повеќе

На 28-ми и 29-ти мај се одржува големата конференција на Google, I/O 2015, на која ќе се претстават куп новости, од новиот Android, и паметни часовници со Android Wear, до модуларните телефони од Project Ara, Google Glass, до Android Home во соработка со Nest… На конференцијата се може да се случи, но едно е сигурно. […]

Прочитај повеќе