Гејминг тастатура и глувче се клучни за играње видеоигри, но дали знаете дека продуктивноста на речиси сите кои редовно користат компјутер за работа, може значително да се подобри со гејминг периферни уреди? Една од погодностите кој доаѓаат при користењето на гејминг периферни уреди при работа е токму можноста за персонализација на секое од копчињата кои […]

Прочитај повеќе