Лоши вести за Apple, за разлика од iPhone кој речиси веднаш беше прифатен од модниот свет, Apple Watch поминува далеку полошо. Дури на маркетинг кампањата од 12 страни ви Vogue не помага за широка прифатеност во модниот свет, вели Venture Beat. „Ги сакам уредите на Apple. Моите телефони и компјутери се Apple, но часовникот, не […]

Прочитај повеќе