Џон Вајли, главниот дизајнер на Google Search е префрлен да работи на Google Cardboard, евтина верзија на виртуелна реалност која доаѓа од компанијата. За сега Google не ја коментира новата позиција на г. Вајли, ниту има информација за неговата можната замена на позицијата главен диајнер во Google Search, јави FastCompany. Но, се работи за човек […]

Прочитај повеќе