Нема место онлан за троловите и интернет-насилницете. Reddit најави дека започнува со правила за користење кои ќе казнуваат сајбер-насилство. Корисниците кои сметаат дека се цел на сајбер-насилство можат да пратат имејл до Rеddit, по што популарниот сајт за споделување линкови ќе реагира. Промените доаѓаат по шест месеци истражување, и се поддржани од ко-основачот Алексис Оханиан, […]

Прочитај повеќе