Microsoft ја претстави Hyperlapse алатката која може да го подобри квалитетот на видеото и овозможува обработка на видео снимено во движење, по што видеото е „измазнето“. За разлика од сличните алатки кои се достапни Hyperlapse овозможува и обработка на видеото откако е снимено. Алатката го поправа видеото преку процесирање на слика, најпрво се анализира 3Д-патека […]

Прочитај повеќе