Apple започнува програма „Made for Apple Watch“ во која можат да се вклучат сите производители на дополнителан опрема и додатоци за Apple Watch. Како и сличните програми за iPad, iPod и iPhone и овојпат производителите треба да ги исполнат условите кои ги наметнува Apple. Со оглед на тоа дека сепак станува збор за часовник, барем […]

Прочитај повеќе