Еден од првите додатоци кои ќе доаѓаат на Apple Watch би можело да биде можело да биде ремче за часовникот, со кое побрзо би се полнела испразнетата батерија. Apple Watch доаѓа со полнење со помош на магнетна индукција, но има скриена порта која овозможува побрзо полнење, вели 9to5mac. Reserve Strap, креаторот на ремчето, најавува дека […]

Прочитај повеќе