Јelly Reef e уште една креативна игра од холандско-македонското студио Game Oven, основано од Адриан де Јог и Бојан Ендеровски. Студиото до сега има објавено неколку фантастични игри со уникатен гејмплеј, како Bam Fu за која ви треба брзи прсти или Fingle која е игра што може да се игра само со пријателите. Ни Jelly […]

Прочитај повеќе