Најавени се интересни гости и содржини на првиот Drupal Camp во Македонија, кој ќе се одржи од 2-ри до 3-ти мај на Факултетот за информатички науки и компјутерски инженеринг (ФИНКИ) во Скопје. На кампот, организиран од македонската Drupal заедница и фондацијата ИДЕА Југоисточна Европа, ќе гостуваат учесници и публика од Германија, Швајцарија, Србија, Бугарија, Албанија […]

Прочитај повеќе