Новото продолжение на Call of Duty:Black Ops 3 ќе го напушти досегашниот реализам и ќе биде поблиску до научно-фантастичен шутер. Според дел од информациите кои се појавија во играта ќе бидат достапни кибернетски надградби налик на Deus Ex, со кои играчите можат да го надградат својот карактер. Се разбира и противниците ќе доаѓаат надградени, но […]

Прочитај повеќе