Музичкиот сервис на Џеј-Зи, Tidal, можеби има премалку корисници за да биде музички релевантен, но со оглед на тоа дека сервисот собра над 700.000 корисници за еден месец, сè уште е рано неговите основачи да се откажат од него. Тоа што можеби треба да го загрижи раперот и директор на компанијата, Џеј-Зи, е нeгативниот тренд […]

Прочитај повеќе