Valve ќе им овозможи на сите креативци да заработат од модoвите кои објавуваат на Steam. Најголемата дигитална продавница за видео игри сега им овозможува на сите кои креираат модови од игрите, односно алтернативни игри изградени врз некоја друга игра, да одредат цена по која истите ќе се продаваат. Помалку од една недела траеа платените модови […]

Прочитај повеќе