Порано или подоцна, консументите на онлајн видео игри се нашле во ситуација да се вознемират од доживеаниот пораз до таа мера да избрзано реагираат со пцовки, колнење и сеење клетви како средновековни бабици. Оние кои не сакаат вакви токсични бомбардирања, во чет екранот имаат или вклучено одредени филтри или пак ја имаат целосно деактивирано функција […]

Прочитај повеќе

WordPress како платформа за менаџирање содржина добар дел од својата популарност им ја должи на одличната заедница од програмери кои креираат додатоци, т.е. екстензии. Овие додатоци се најразлични и често програмерите ги креираат првин за да си помогнат себеси. Тоа беше и причината што Борис Кузманов си направи своја екстензијата sTRASHo, со која може побрзо […]

Прочитај повеќе