Нe му успеа на Amazon, ниту на македонските е-продавници. Но му успева на кинескиот AliBaba да ја освои Македонија со своите евтини производи и бесплатна достава. Во интервју за Канал5 во кое се дискутираше „дали Македонски пошти можат да се справат со онлајн нарачките?“, раководителот во Пошти, Деан Велковски, откри една фасцинантна статистика – дека 90 […]

Прочитај повеќе

<Надополнето 07.09.11>: Бројни корисници од Македонија, Србија и Русија добија порака од PayPal дека имало грешка и дека сервисот нема да дојде во овие земји оваа година. Повеќе на следниов линк – PayPal (можеби) нема да дојде во Македонија на 24 септември? </надополнето> Крале од форумот на GSM.mk сподели линк кој води на страната на […]

Прочитај повеќе