Raining Blobs, јапонската сложувалка на Енди Мијолкоски, ќе и се придружи на Excubitor од Tesseract Interactive на Steam. Играта се најде на „виртуелните полици“ за продажба откако беше изгласана како добра игра од гејминг заедницата на Steam Greenlight, каде имаше над 130 коментари, поголем дел позитивни критики. Raining Blobs е сложувалката со кул јапонски дизајн […]

Прочитај повеќе